Selasa, 23 Jun 2009

STIM kahwin!!


Hisy! Lain macam je tajuk nih!! Daklah...Rahimi Kassim PPU atau dikenali dengan nama Stim atau Bozo akan melangsungkan perkahwinan pada Ahad 27 Jun 2009 ni di Kg. Lebu (rumah tepi kubur..hisy seram lak!)

Orait! Sesiapa nak konvoi macam biasa, rancanglah sendiri dengan geng2 kite..aku tak dapat pergi sebab kahwin...err...ada hal lain!

laa...ada lagi ropenye kengkawan yang tak kahwin lagi..pasaipa lah sampai lupa nih! Fiza, Shidah, Wahidah, Rosedin dah ada anak dara dan anak bujang dah! Balak pun sama...korang baru nak kahwin..yolah! Dah jodoh nak buat camana ye tak? Manalah tau lambat kahwin tapi terus sekali pasang lebih hehehe!
*gambar di atas bukan gambar Stim kahwin tapi gambar 11 tahun dulu, wedding of the year 7 hari 7 malam aku kahwin dengan isteri aku sekarang..SUMPAH! baru sekali je ni!

3 ulasan:

CINTAMANISZ Lite berkata...

Kg. Lebu? Kat situ laa sy dilahirkan, heheh.

Umah tepi area kubur? Al-fatihah utk arwah aki ngan uwan sy..

psst; sori, komen lari tajuk, hehe..

CINTAMANISZ Lite berkata...

Salam Bro..sori ler..kasi ulasan smpai 2 kali berturut-turut..hehe. Kali ni pjg sket..

Rupa2nya..kwn bro STIM @ BOZO @ RAHIMI (nama sebenar)
1)si bujang terlajak (ngeh2!!) 2)umah tepi kubor di Kg. Lebu tu..
KAWEN NGAN SEPUPU saya..hihi..

Kenduri kat umah sepupu sy tu 30/31 Mei ari tu dah. Tp sy tak berkesempatan nak balik pun. Kalo bro nak tengok gambar kawan bro bersanding 31hb Mei tu..pi laa adikpekan.blogspot.com blog adik sy.
Dia amek gambar pun ngan kamera hp aje. Kwsn pelamin pun sempit..ramai yg nak amek gambar ngan hp masing2 (selebihnya yg tak berkenaan tu..sesaje nk nunjuk diorang ada hp berkamera aje, hehe).
Tp kelakar gak tgk kwn bro tu..kulit tak berapa nak cerah, kena berbedak dan berlipstik sket..ngeh2. Semacam aje!

psst; RAHIMI tu kwen lambat2 pun dpt isteri 10 tahun lg muda dr dia tau! hehe..cantik lak tu..mcm MARSHA AF, huhu...(kata sepupunya yg perasan!)

livelifethefullest berkata...

chamang katne??
saya kecik2 stay situ jugak dulu!